KERETA SAMBUNG BAYAR SIAP TUKAR NAMA. Miliki Kereta Atas Nama Sendiri Walaupun Anda Blacklist

Kami Pakar Dalam Menyelesaikan Masalah Pemilikan Kereta Sendiri blacklist ctos ccris tiada dokumen. Kereta Sambung Bayar terbaik untuk anda.

Blog

Tanya Pakar

Posted by Adam on September 24, 2011 at 6:35 AM

Anda ada banyak persolan???

Disebabkan anda seorang yang blacklist pasti banyak soalan dan cara penyelesaian yang anda perlukan. Jangan segan / malu bertanya kerana kami akan menjawab setiap persoalan anda. Anda sangat perlukan kereta ketika ini tapi tak tahu bagaimana caranya memandangkan anda tiada dokumen / blacklist / gaji tak masuk bank dan sebagainya.


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

132 Comments

Reply Anita
8:11 AM on September 24, 2011 
Salam,

Saya ada duit rm5k tp nama sy dah blacklist. sy berniaga sendiri kecil-kecilan dan ada akaun yg aktif. layak tak sy beli kereta??
Reply Adam
12:03 PM on September 24, 2011 
Wassalam Anita.

Anda layak membeli kereta baru atau terpakai baru dengan ansuran dibawah rm700 sebulan. Sila emailkan dokumen anda kepada tanyapakar@ymail.com :-

1. kp
2. lesen memandu
3. lesen perniagaan
4. penyata bank 6 bulan

Masalah anda dianggap selesai.
Reply dina
6:26 PM on September 27, 2011 
saya bekerja dah 3 tahun bergaji 6k tapi saya blacklist sebelum bekerja tempat sekrang..3 tahun juga saya mencuba membeli kereta tapi masih gagal..saya sekarang menyewa kereta dengan sewa bulanan ...harap pihak encik dapat membantu saya..kalau boleh saya tak kisah baru atau used..teringin pakai kia sprtage baru atau kia forte koup atau 4 pintu..atau caldina used ..mini used atau rx8 used..saya mampu kereta bwh 1500 tapi muka saya tak tinggi..
Reply Adam
9:01 PM on September 27, 2011 
Salam Dina, skim blacklist hanya boleh membeli kereta dibawah rm50k dengan muka paling kurang rm3k. kebanyakan tawaran untuk kereta malaysia dan import terpilih sahaja. menawarkan kereta mahal kpd golongan blacklist adalah berisiko tinggi jd pihak dealer mengambil sikap berhati-hati. jika ada tawaran kereta mahal import bersyarat kena bayar muka paling kurang rm20k dan sambung bayar kerana tiada bank atau dealer sanggup memberi pinjaman tinggi kpd golongan blacklist.

diharap cik dina dapat berfikir semula untuk membeli kereta mahal seperti caldina atau seumpamanya walaupun gaji amat tinggi setaraf ceo. carilah kereta biasa-biasa terpakai asalkan boleh guna nama sendiri berbanding kereta mahal guna nama org dan bayar muka tinggi melampau. bila tak bayar tuan tanah rampas semula harta tu dan jual lg kpd org lain. siapa yg rugi???? langit tak selalu cerah...
Reply dina
1:32 AM on September 28, 2011 
ok tolongla saya dapatkan rexton sangyong used yg saya rasa srg bawah 40k..atau kia sorento used..saya amat suka 2 jenis kereta ni..reply pls
Reply dina
1:33 AM on September 28, 2011 
expose says...
Salam Dina, skim blacklist hanya boleh membeli kereta dibawah rm50k dengan muka paling kurang rm3k. kebanyakan tawaran untuk kereta malaysia dan import terpilih sahaja. menawarkan kereta mahal kpd golongan blacklist adalah berisiko tinggi jd pihak dealer mengambil sikap berhati-hati. jika ada tawaran kereta mahal import bersyarat kena bayar muka paling kurang rm20k dan sambung bayar kerana tiada bank atau dealer sanggup memberi pinjaman tinggi kpd golongan blacklist.

diharap cik dina dapat berfikir semula untuk membeli kereta mahal seperti caldina atau seumpamanya walaupun gaji amat tinggi setaraf ceo. carilah kereta biasa-biasa terpakai asalkan boleh guna nama sendiri berbanding kereta mahal guna nama org dan bayar muka tinggi melampau. bila tak bayar tuan tanah rampas semula harta tu dan jual lg kpd org lain. siapa yg rugi???? langit tak selalu cerah...


ok tolongla saya dapatkan rexton sangyong used yg saya rasa skrg bawah 40k..atau kia sorento used skrg rasa 30k pun bole dpt....saya amat suka 2 jenis kereta ni..reply pls...email dinafarisha_shinaz@ymail.com....
Reply dina
1:50 AM on September 28, 2011 
atau pun vios 04 05 skrg bwh 50k kan..
Reply dina
1:56 AM on September 28, 2011 
dina says...
atau pun vios 04 05 skrg bwh 50k kan..

atau pun chevrolet optra 05 06 n chevrolet nabira 05 0506 skrg bwh 40k kan ..tp 1st choice kia sorento used atau sangyong rexton..boleh tak?
Reply Adam
6:48 AM on September 28, 2011 
Dear dina,

Insyaallah sy cuba carikan tp awk kena stanby deposit dlm 7k. sms sy di 010-4300484 sbb sy nak no phone awk.
Reply dina
3:05 AM on September 29, 2011 
Adam says...
Dear dina,

Insyaallah sy cuba carikan tp awk kena stanby deposit dlm 7k. sms sy di 010-4300484 sbb sy nak no phone awk.

hye adam tq so much..i dh sms u..but u nk tolong carikan kereta apa tu?harap2 rextonla ok or sorento.
Reply Martha
3:13 AM on October 10, 2011 
Klau saya berminat nak jadi agent? Boleh tak?
Reply Adam
3:16 AM on October 10, 2011 
[Martha]
Awak boleh jd agen tp kena klik button BROKER WANTED kat sebelah kiri web ni. isi borang dulu kenalkan diri. tq
Reply Martha
2:26 AM on October 11, 2011 
Adam says...
[Martha]
Awak boleh jd agen tp kena klik button BROKER WANTED kat sebelah kiri web ni. isi borang dulu kenalkan diri. tq

Link tu x betul laa.. Klau kta isi nama, show error
Reply Adam
12:32 PM on October 11, 2011 
[Martha]

sy test ok je takde masalah.
Reply Mgoods
3:56 AM on October 12, 2011 
Salam en Adam , Bagaimana saya nak copy atau Upload gambar kereta ke dalam Blog saya ?
Reply enna
12:57 PM on October 23, 2011 
salam..nma sy blacklist dlm 4k..sy berminat utk pki kereta pers0na,,sy ade dlm 2k,,ley wt l0an bank @ sambung byr x??..gji tiap bln msk dlm akaun wife sy..da pernah wt l0an tp x lps...hrp encik dpt bntu...col sy 0137455453...pian
Reply syuk
7:10 AM on October 27, 2011 
mcm mna nk beli kereta jika nama dh di black list bank??
boleh ke buat full loan??
klu bleh mcm mna perlu sy lakukan?
Reply eldi bhai
2:51 AM on November 5, 2011 
Assalam...
saya dr miri sarawak...income saya skarang 6k sbln dn saya blacklist sblm saya bekerja di tempat skarang..
saya ingin membeli family car yg secondhand..saya mencari mnthly yg below rm1500..
Harap pihak tuan boleh tolong saya dalam masalah ini..
Sekian terima kasih..
Reply wann
10:59 AM on November 8, 2011 
salam en adam saya, ada down payment 2k ke 2.5k sahaja. dgn down payment bnyk ni boleh ke saya dapat kan kereta auto?? saya tak kisah janji bukan kancil.
Reply Maya
7:28 AM on November 25, 2011 
Assalam,
Saya nak beli kereta MPV untuk kegunaan keluarga dan perniagaan saya. Saya ada sebuah kereta myvi 1.0 klu nak trade in myvi nie blh x? Brape downpayment yang diperlukan lagi? Saya dah blacklist.

SUPER BIKE


PENAWAR SOPAK


Join Member

Berita Terkini


Selamat Datang Ke Laman Web Kami. Kunjungan Anda Sangat Dihargai. Terima Kasih.Blacklist Beli Kereta

Ramadhan 2014

Kami Di Facebook

VISITOR DETECTOR


tracking site visitors
what is my ip